touko  7, 2018

Hautamäki haki tuntumaan kesäkauteen

Ville Hautamäki kartanlukijanaan Enni Mälkönen hakivat tuntumaa kesäkauteen lauantaina ajetussa harrasterallissa Ikaalisisssa. Seitsemän erikoiskokeen ja 59 EK-kilometrin kilpailu palveli hyvin tarkoitusta.
-Kilpa-auto on ollut tehokkaasti palasina talven jälkeen. Lisäksi SM-sarjasta tuttu Esa Ruotsalainen oli myös mukana kisaamassa, joten hän oli hyvä mittari vauhtiimme, Villa Hautamäki alusti.

Hautamäki ja Mälkönen ajoivat ehjän kilpailun, eikä Subarussakaan ilmennyt vikoja. Hautamäki sijoittui yleiskilpailun kolmanneksi 11,3 sekuntia toiseksi ajaneelle Ruotsalaiselle jääneenä.
-Yritin kyllä tosissani haastaa Ruotsalaista, mutta ihan ei riittänyt. Tämä kilpailu tuli hyvään paikkaan, sillä seuraava SM-ralli on pian edessä, Hautamäki tiivisti kisapäivän. SM-sarjassa kesäkauden avaus ajetaan Kouvolassa 18.-19.5.

Teksti: Vesa Rauhala