syys 30, 2019

Hautamäen uran 13:sta SM-mitali on hopeinen


 

'"Hopea ei harmita, sillä pystyimme ajamaan kesäkaudella kovia suorituksia"

 Järviseudun Urheiluautoilijoita edustava Ville Hautamäki ajoi vakuuttavan luokkavoiton rallin SM-sarjan kauden päätöksessä Turussa. Hautamäki ajoi kartanlukijansa Mika Juntusen kanssa SM2-luokan ykköseksi 58,1 sekunnin erolla mestaruuden voittaneeseen Esa Ruotsalaisen. Hautamäki ja Juntunen ovat luokan hopeamitalisteja.

-Hopea ei harmita, sillä pystyimme ajamaan kesäkaudella kovia suorituksia. Ja juurikin kalustovaihdon myötä, uransa 13:sta SM-mitalin ajanut Hautamäki aloittaa Turun osakilpailun käsittelyn. Turussa ajettiin perjantaina pimeässä kaksi erikoiskoetta, joissa alajärveläisellä oli ongelmia.

-Mitsubishin lisävalot eivät nyt olleet priimaa. No, onneksi perjantain erikoiskokeet eivät ratkaisseet liikaa, Hautamäki toteaa. Hän oli lauantaina luokan nopein kaikilla erikoiskokeilla. Se jätti hyvä mauan kaudesta.

-Pito vaihteli aika paljon lauantain ensimmäisillä erikoiskokeilla. Maltti oli kuitenkin valttia ja ajaminen onnistui kokonaisuutena hyvin, kolmannen perättäisen luokkavoiton ajanut Hautamäki mietti.

-Yksi kausi on taas ajettu. On aika kiittää yhteistyökumppaneita, huoltotiimiä sekä kaikkia vauhdissa mukana olleita, Hautamäki toteaa kiitollisena.

 

Ralli SM2-luokka lopulliset SM-pisteet:

1. Esa Ruotsalainen 154.

2. Ville Hautamäki 148,5.

3. Timo Mäenpää 73,5.

 

Teksti: Vesa Rauhala

Kuvat: Seppo Salminen